Om Web Udvikleren

Hvorfor vælge Web Udvikleren

Jeg vil give dig et professionelt udseende på nettet, som passer 100% til dig og din virksomhed.

Kvalitet

Kvaliteten skal være i orden når du har en hjemmeside som der skal præsentere dig og din virksomhed. Jeg oplever flere og flere hjemmesider hvor en eller flere sider ikke virker eller i værste tilfælde er gået helt ned. Dette er et stort problem som jeg vil gøre alt for at hjælpe dig af med.

Brugervenligt

Det er vigtigt at hjemmesiden er bygget sådan op at du nemt og overskueligt kan finde rundt på de forskellige sider, det gælder både for dig og den besøgende. Samt at det er fuld funktions dygtig på alle platforme. Her tilbyder jeg at du får en skræddersyet løsning til dig og din virksomhed.

Synlighed

Der er ikke mange der vælger at gøre så meget ud af SEO. Men dette er faktisk en af de vigtigste opgaver ved en hjemmeside, for at de besøgende kan finde dig. Jeg tilbyder dig en god placering på de forskellige søgeportaler, samt en opdatering af de informationer der leder til din hjemmeside.

Support

Det er vigtigt for mig at du ved at du er i trygge hænder. Så derfor er jeg altid klar til at svare på eventuelle spørgsmål, samt at jeg vil hjælpe dig hele vejen til det site du drømmer om.

Words to live by

NEVER GIVE UP ON A DREAM

JUST BECAUSE OF THE TIME IT

WILL TAKE TO ACCOMPLISH IT.

THE TIME WILL PASS ANYWAY